Decorari Vitrine

Stickerele decorative au fost folosite in principal pentru decorarea vitrinelor magazinelor, din 2000 acestea au inceput a fi un mod simplu si elegant de a da personalitate caselor. Acest trend a inceput in Franta unde un atelier de productie publicitara s-a gandit sa isi extinda si mai mult business-ul de autocolante decorative si uite asa au reusit sa impuna un trend pe piata mondiala.

In Romania aceasta modalitate ieftina si eficienta de decorare a caselor a prins foarte bine prin 2008 cand majoritatea adolescentilor au inceput sa renunte la afisele din reviste cu artistii preferati si au inceput sa puna stickere personalizate pe perete cu diverse citate motivationale sau cei mici au inceput sa primeasca de la parinti stickere cu printese, eroi preferati si personaje din povesti.

Magazinele sunt tot timpul in trend cu noutatile iar amenajarea acestora este esentiala pentru a creste cifra de afaceri si maximiza profitul in sezon, orice client tinde sa intre intr-un magazin ornat si decorat cu motive de sezon decat in altul care nu transmite o emotie.

Solutia cea mai ieftina si eficienta fie ca este vorba de o decoratiune de vitrina, semnalizare de oferta sau personalizarea vitrinelor cu un logo sau un mesaj general o reprezinta stickerele decorative decupate pe contur din material PVC (autocolant), usor de montat si dat jos dupa caz.decoratiuni vitrine, stickere perete, decoratiuni sarbatori, craciun, stickere decorative, colantari vitrine, inscriptionari