Marturiile clientilor

Am comandat vineri un sticker si Sambata a fost livrat. Am reusit in weekend sa il si montez iar sufrageria acum este mai primitoare :). Multumesc! 

Valentina C., joi, 09 august 2018

Am comandat un sticker decorativ 3D cu vedere in Paris si sunt foarte fericita ca am reusit sa il montez singura. Acum zona in care l-am montat a devenit cel mai frumos loc din casa iar cafeaua savurata dimineata imi aduce aminte de perioada in care am fost acolo.

Luminita V., miercuri, 18 iulie 2018

La scurt timp dupa ce am plasat comanda am fost sunata pentru confirmare iar a doua zi a si ajuns comanda. Sunt foarte frumoase si stickerele comandate au reusit sa ofere un plus de personalitate locuintei. Multumesc.

Monica V., miercuri, 11 aprilie 2018

"Multumim inca o data pentru realizarea proiectului atat de bine si de repede  :)"

Olivia R., miercuri, 07 martie 2018

"Imi place foarte mult modelul pe care l-am ales pentru camera copiilor. A fost simplu de aplicat. Indicatiile din colet au fost suficiente. Multumesc echipei Decostick!"

Roxana S., marţi, 09 ianuarie 2018

"I-am facut cadou sotului un tablou personalizat, cu ocazia aniversarii de 1 an de la casatorie. A fost foarte incantat. In mod cert voi repeta experienta si cu alte ocazii."

Maria Stancu, vineri, 15 decembrie 2017

"Apreciez seriozitatea si profesionalismul colegilor de la atelierul Decostick. Mi-au raspuns obiectiv tuturor solicitarilor. Recomand cu incredere!"

Doru A., joi, 09 noiembrie 2017

'M-am mutat recent in casa noua. Am descoperit un model de sticker intamplator, rasfoind aleatoriu categoriile de pe site. Alegerea facuta ne-a placut enorm ( si mie si sotului ). Cei ce ne trec pragul sunt la fel de incantati. Deci, daca vreti o varianta de schimbare a lookului casei, cu bani putini, un autocolant este solutia! Multumesc Decostick!"

Mihaela F., marţi, 05 septembrie 2017

"Am primit cadou o cana de cafea personalizata din partea fiului meu. Nu ma mai despart de ea de atunci! Foarte frumos lucrata. Multumiri!"

Aurelia Florea, joi, 22 iunie 2017

"Seriozitate si promptitudine. Recomand."

Marian Alex, miercuri, 10 mai 2017