Transforma holul casei tale cu aceste mici detalii de bun gust

Alaturi de baie, holul este una dintre acele camere in care iti este parca imposibil sa iti amprenta atunci cand iti amenajezi casa. Parca orice ai face, acestea doua raman doar la stadiul de util si atat. Nu trebuie sa fie asa, ne dau asigurari specialistii in amenajari interioare, care sunt de parere ca este nevoie doar de mici schimbari, dar care vor schimba complet perspectiva. Una dintre ele presupune si folosirea de stickere hol, dar vom discuta putin mai incolo despre aceasta.

 

Foloseste nuante calde pentru pereti

Holul este prima camera in care patrunzi atunci cand intri in casa, asa ca vrei sa te intampine o atmosfera placuta. Prin urmare, peretii trebuie vopsiti in nuante calde, care sa se potriveasca bine cu piesele de mobilier.

Stickere decorative perete hol si interiorul casei

 

Stickere perete hol

Pentru a sparge putin monotonia, uneori este nevoie de ceva mai mult sau mai putin discret, dupa preferinte. O varianta ieftina, dar de mare efect, este sa folosesti stickere hol, pe care le poti schimba ori de cate ori doresti. Le poti aplica pe perete, pe usa, pe o piesa de mobilier… tu alegi. Cert este ca, dintr-o data, holul tau prinde viata.

 

Multa lumina

Alege corpurile de iluminat in asa fel incat pe hol sa ai parte de multa lumina. Desigur, ar fi de preferat cat mai multa naturala, dar si o plafoniera puternica este de ajuns.

 

Stickere Oglinzi hol

Cu siguranta ai nevoie de macar o oglinda in hol. Dar ce parere ai daca montezi mai multe, in zone in care aproape ca nu te astepti, dar care ofera ideea de mai mult spatiu. Eventual, poti opta pentru stickere hol oglinda, un truc de mare efect, si care iti schimba total perspectiva.


Sticker De Perete Mandala 2
179,90 RON 233,90 RON
Sticker Butterfly Corner
84,90 RON 99,90 RON
Sticker Bird Tree Branch
99,90 RON 128,90 RON
Sticker Because Of You
84,90 RON 119,90 RON
Sticker De Perete Fishing
94,90 RON 130,90 RON