Tablou Canvas portret digital redesenat

Cod produs - SKU 9377
499,00 RON
+5lei Livrare sau GRATUIT pentru comenzi peste 225 Ron
Alege marimea tabloului
incarca aici poza dorita. Atentie, aceasta trebuie sa respecte indicatiile din descrierea produsului
Adauga mesaj pentru randul 1
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Estimare livrare comandă
7 Iunie - 13 Iunie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON

Descriere

Cum functioneaza acest proces:

  • 1. Incarcati poza - ideal un selfie la o lumina cat mai buna sau o poza in care se pot vedea detaliile fetei
  • 2. In campul detalii transmiteti cum doriti sa fie redesenat portretul - putem face stil clasic, disney, cartoon, anime, supererou sau cam orice va puteti imagine
  • 3. Noi trimitem 4 variante din care sa alegeti urmand ca apoi sa ne axam doar pe ea.
  • 4. Va trimitem varianta finala in format electronic rezolutie mica (dupa ce se face plata in avans) si apoi printam portretul dorit.
  • 5. La final de proces va trimitem si poza la rezolutie mare numai buna de reprintat oricand si oriunde doriti.

ATENTIE - este un proces de durata si poate dura si 5 zile pregatirea graficii dorite.


Exemple: - imagine sursa

desenare tip disney

desenare tip cartoon

desenare tip super eroi

 sau 

Caricatura

Activitati impreuna

watercolor

Desen in creion

ATENTIE - personajele pot fi apropiate de realitate sau pot fi reinterpretate.


Printarea portretelor digitale se refera la procesul de transformare a unei imagini digitale intr-un tipar fizic, pe canvas si intins pe sasiu.

Printarea portretelor digitale ofera o multime de beneficii, cum ar fi posibilitatea de a pastra amintirile pretioase intr-o forma durabila, de a le expune in mod artistic in casa dvs. sau de a le oferi ca daruri personalizate.

De asemenea, printarea digitala poate oferi o calitate superioara a imaginii si poate permite redimensionarea acesteia in functie de necesitatile dvs. fara a afecta calitatea.

Serviciul de redesenare a portretelor presupune procesul de transformare a unei imagini existente intr-un nou design, de obicei prin intermediul programelor de editare grafica.

Acest serviciu poate fi util atat pentru persoanele care doresc sa isi redea portretele intr-un stil nou, cat si pentru companiile care doresc sa isi redea brand-ul intr-o forma mai moderna sau mai unica.

Serviciul poate include redesenarea elementelor individuale din portret (cum ar fi trasarea conturului fetei sau a detaliilor individuale), redarea portretului intr-un stil diferit (cum ar fi in stilul desenelor animatiei sau al ilustratiilor) sau chiar combinarea mai multor imagini intr-un singur design.

Daca doriti sa beneficiati de acest serviciu, va recomandam sa ne contactati pentru mai multe detalii si pentru a discuta nevoile si dorintele d-voastra.

Tabloul personalizat din canvas, gata să ofere un nou look  locuinţei dumneavoastră și o noua perspectivă asupra vieții! Pentru realizarea sa, se foloseşte cadru ramă din lemn natural pe care se îmbracă materialul canvas. Pe spate, finisajele tabloului sunt mascate, astfel încât orice detaliu inestetic să fie ascuns. Toate tablourile sunt atent verificate înainte de a fi trimise: ne asigurăm că materialul canvas este bine întins și că nu există alte defecte înainte de a fi pus pe perete.

Print de calitate rezistent la ultra violete şi umiditate, perfect pentru a satisface cele mai exigente pretenţii și pentru a asigura satisfacţia clientului nostru!

  • Tablou personalizat, printat pe material din canvas, la dimensiunea dorită: 30x40cm, 50x70cm, 
  • Material din canvas cu striaţii
  • Ramă din lemn natural
  • Print de calitate la rezoluţie înaltă.
Putem face și tablouri canvas personalizate cu poza ta! Trebuie doar sa ne trimiți o poză la o rezoluție înaltă, pentru un print calitativ.
Toate tablourile sunt printate la cerere, ele nu sunt disponibile la ridicare; sunt printate pe loc, pentru fiecare comandă plasata online.


Detalii

SKU
9377
Brand
BRAND
Decostick