Tablourile personalizate, alegerea perfecta pentru casa ta

Atunci cand vrei sa iti decorezi casa, dar nu ai la dispozitie un buget prea generos pentru asta, exista o solutie care se potriveste de minune: tablouri personalizate. In special cele de tip canvas, adica o panza imprimata, sunt foarte ieftine, dar in acelasi timp de mare efect. Acea camera in care sunt folosite nu va mai fi niciodata banala, pentru ca are acest element de décor care o scoate din anonimat. In plus, pot fi schimbate ori de cate ori simti nevoia sa mai modifici cate ceva, asa ca ai parte mereu de un efect spectaculos.

 

Tablouri personalizate cu panza si rama


Pot oferi un plus de luminozitate

Daca stii cum sa te “joci” cu nuantele si culorile, atunci folosirea de tablouri personalizate este perfecta. Cu ajutorul lor poti oferi un plus de culoare si lumina unui interior parca prea intunecat. In acest caz, cele in care sunt folosite nuantele deschise si au forme geometrice simple sunt de preferat.

 

Un aer modern si personalizat

Tot aceste tablouri personalizate sunt “responsabile” sa transforme interiorul camerei respective intr-unul modern. Adauga si un ceas si un corp de iluminat inalt, cu picior, si ai obtinut dintr-o data ceva aparte.

 

Tabloul este oaza ta de relaxare in casa

Dupa o zi grea, parca nimic nu te relaxeaza mai mult decat sa te retragi intr-o camera in care te simti in largul tau. Aceste tablouri personalizate pot contribui si ele din plin la a-ti oferi aceasta stare, mai ales daca folosesti bine culorile si formele potrivite.

De fapt, cu ajutorul dat de tablourile personalizate vei reusi sa exprimi mult mai bine trairile tale, ceea ce simti si ceea ce te defineste. De acestea ar trebui sa tii cont atunci cand iti faci alegerea, si sigur vei avea parte de acel interior pe care ti-l doresti!