Cu totii ne dorim ca la noi acasa sa fie cel mai frumos! Decostick.ro vine in ajutorul Dvs cu stickerele decorative. Autocolantele de perete folosite de noi sunt de cea mai buna calitate: pot fi dezlipite foarte usor, sunt ieftine si se gasesc intr-o variata gama de culori.

 

De unde a pornit ideea de stickere decorative ? 

In 2005 a fost lansata ideea de sticker decorativ sau sticker de perete ,iar celebritatea au cunoscut-o abia in 2007 in Franta. La inceput stikerele erau folosite doar pentru decorarea vitrinelor magazinelor, iar de aici a fost doar un simplu pas pana la decorarea peretilor.

 


Sticker decorativ / sticker de perete....

Reprezinta un mod amuzant si accesibil de a transforma orice camera monotona si plictisitoare intr-una eleganta si cu un design unic. Stickerele sunt confectionate dintr-un autocolant de perete ce are o parte adeziva, iar cealalta avnd un design unic. Ele se pot gasi in multe forme, dimensiuni si culori si pot fi atasate pe geamuri, laptop, dulap, pereti, in living, dormitor, bucatarie sau camera copilului.

Stickerele de perete sunt expresii ale personalitatii individuale si de stil, ele putand crea o iluzie de un design pictat atunci cand se utilizeaza in special stickere de culoare mata.

Definitie sticker: Stickerele de perete sunt autocolante ce se lipesc pe pereti sau alte suprafete netede pentru decorare sau in scopuri informative. Ele sunt taiate cu masini speciale de taiere a autocolantului si se mai gasesc sub denumirile de autocolante de perete, tatuaje de perete, sau viniluri de perete.

 

Stickerele de perete sunt aplicate relativ repede si sunt foarte usor de schimbat. Stickerele decorative pot fi lipite pe orice suprafata neteda, cum ar fi: pereti netezi, ferestre, usi, sticla, pardoseli, etc

 

Decostick va recomanda sa vizitati si pagina Ce trebuie sa stim?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tablouri decorative - stickere - stickere decorative - stickere perete - decoratiuni de perete - autocolante decorative