Poti avea stickere 3D la tine acasa!

 Locuinta personala ar trebui sa fie ceva mai mult decat un simplu adapost si atat! Un adevarat camin, un loc unde sa iti faca placere sa revii dupa o zi grea si unde sa simti ca esti cu adevarat, acasa. Amenajarea locuintei dupa bunul plac este una dintre solutii, iar daca vrei ceva cu adevarat special, avem pentru tine si o recomandare: foloseste stickere 3D si vei vedea cum totul prinde viata.

 

Stickere decorative de perete 3d

Stickere 3D in living

 Peretele principal din living este locul potrivit unde poti monta ce stickere 3D doresti. O imagine tropicala, o padure, o plaja sau poate un simplu mesaj motivantional va schimba cu totul perspectiva camerei. Vei adora momentele pe care le petreci aici, iar aceste stickere 3D au o parte din “vina”. Nu-ti face griji, sunt autoadezive si foarte usor de

 

Stickere 3D in dormitorul matrimonial

 Este locul unde romantismul este la el acasa, si unde vrei sa te relaxezi si sa te odihnesti. Prin urmare, ai nevoie de ceva ce iti face imaginatia sa zboare. Stickere 3D fluturi sau pasari sunt niste idei interesante, si din care te-ai putea inspira.

 

Stickere 3D in camera copiilor

Trebuie sa recunoastem, cei mici adora tot ceea ce tine de stickere 3D. Si ce loc mai potrivit pentru ele decat camera acestora, pentru ca in acest fel povestile prind viata. Fie ca este vorba despre personajul de desene animat preferat, supereroul de care se simt inspirati sau poate o printesa delicata si frumoasa, sigur cei mici vor adora sa aiba camera aranjata asa!

 

Sticker De Perete Hulk 3d
99,90 RON 128,90 RON