Ce trebuie sa stim?

 

 

Materialul din care sunt facute stickerele decorative

 

Stickerele decorative oferite de Decostick sunt create dint-un material de cea mai buna calitate, special pentru decorarea peretilor, numit “folie adeziva” . Aceasta folie adeziva este din PVC avand o grosime de 80 microni, cu o suprafata mata, iar adezivul este pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori). Decostick nu recomandaStickere perete dezlipirea stickerelor si relipirea lor!

Diferenta dintre o folie adeziva pentru masini si folia adeziva pentru stickerele de perete este ca aceasta are un adeziv mai slab putand fi dezlipita usor de perete fara a srica zugraveala.

Atentie! Stickerele decorative nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de Teflon!

Decostick va sfatuieste inaite de a cauta sau cumpara un sticker de perete interesati-va ce folie adeziva a fost folosita, in cazul in care nu doriti sa stricatii peretii si sa irositi banii.

 

 

Unde se pot folosi stickerele de perete?

 

Stickerele noastre pot fi folosite in foarte multe situatii si in toate tipurile de interior. Nu este nevoie decat de putina imaginatie si casa Dvs poate capata un designe modern cu care puteti impresiona musafirii ce va trec pragul. Trebuie doar sa alegeti locul unde doriti amplasarea stickerului decorative, analizati culoriile predominante din camera si navigati printre modelele oferite de Decostick pentru a alege pe cel potrivit. Este foarte simplu! Dati frau liber imaginatiei si nu veti fi dezamagiti!

 

 

Ce trebuie sa stim despre pereti?

 

Pentru a nu va irosi banii, Decostick va recomanda, inainte de a cumpara un Sticker de perete, verificati cu ce au fost vopsiti peretii. Daca s-a folosit celebrul var nu este cazul sa incercati lipirea unui sticker, deoarece nu va rezista.

Daca peretii au fost proaspat vopsiti asteptati circa 2 saptamani, abia apoi lipiti un sticker decorative. Daca aveti deja lipit tapet pe perete, nu lipiti si un sticker decorative deoarece riscati sa nu il dezlipiti decat cu tot cu tapet. Autocolantul de perete lipit peste tapet nu se va mai dezlipi!

Suprafetele ideale pentru lipirea Stickerelor de perete sunt acei pereti vopsiti cu lavabil (dar nu pe baza de silicon sau teflon), peretii cu aderenta, peretii cat mai putin porosi.

Stickerele de perete pot folosite si in baie, numai ca va trebui sa aveti mare grija, sa nu lipiti stickerul imediat dupa ce un membru al familiei si-a facut baie. Lasati aburii sa se evapore si asigurati-va ca mediul este destul de uscat pentru lipirea stickerului.

Inca ceva, inainte de lipirea stickerului decorativ curatati peretele cu o laveta uscata pentru o buna lipire.

 Decostick va recomanda sa vizitati si pagina Ce este un sticker decorativ?

 Decostick va ureaza spor la decorat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tablouri decorative - stickere - stickere decorative - stickere perete - decoratiuni de perete - autocolante decorative