Materialul din care sunt facute stickerele decorative

Stickerele decorative oferite de Decostick sunt create dint-un material de cea mai buna calitate, special pentru decorarea peretilor, numit “folie adeziva” . Aceasta folie adeziva este din PVC avand o grosime de 80 microni, cu o suprafata mata, iar adezivul este pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi). Decostick nu recomandaStickere perete dezlipirea stickerelor si relipirea lor!

Diferenta dintre o folie adeziva pentru masini si folia adeziva pentru stickerele de perete este ca aceasta are un adeziv mai slab putand fi dezlipita usor de perete fara a strica zugraveala.

Atentie! Stickerele decorative nu se aplica pe peretii care au fost vopsiti cu vopseluri pe baza de silicon sau pe baza de Teflon!

Decostick va sfatuieste inainte de a cauta sau cumpara un sticker de perete interesati-va ce vopsea a fost folosita, in cazul in care nu doriti sa stricati peretii si sa irositi banii.

 

Unde se pot folosi stickerele de perete?

Stickerele noastre pot fi folosite in foarte multe situatii si in toate tipurile de interior. Nu este nevoie decat de putina imaginatie si casa Dvs poate capata un design modern cu care puteti impresiona musafirii ce va trec pragul. Trebuie doar sa alegeti locul unde doriti amplasarea stickerului decorativ, analizati culorile predominante din camera si navigati printre modelele oferite de Decostick pentru a alege pe cel potrivit. Este foarte simplu! Dati frau liber imaginatiei si nu veti fi dezamagiti!

 

Ce trebuie sa stim despre pereti?

 1. Pentru a nu va irosi banii, Decostick va recomanda, inainte de a cumpara un Sticker de perete, verificati cu ce au fost vopsiti peretii. Daca s-a folosit var nu este cazul sa incercati lipirea unui sticker, deoarece nu va rezista.
 2. Daca peretii au fost proaspat vopsiti asteptati circa 2 saptamani si apoi verificati daca acestia s-au uscat complet (vezi punctul 6), abia apoi lipiti un sticker decorativ. Daca aveti deja lipit tapet pe perete, nu lipiti si un sticker decorativ deoarece riscati sa nu il dezlipiti decat cu tot cu tapet. Autocolantul de perete lipit peste tapet nu se va mai dezlipi!
 3. Suprafetele ideale pentru lipirea Stickerelor de perete sunt acei pereti vopsiti cu lavabil (dar nu pe baza de silicon sau teflon), peretii cu aderenta, peretii cat mai putin porosi. Verificati daca inainte s-a folosit amorsa la vopsit pentru a fi siguri ca nu o sa cada tencuiala.
 4. Stickerele de perete pot folosite si in baie, numai ca va trebui sa aveti mare grija, sa nu lipiti stickerul imediat dupa ce un membru al familiei si-a facut baie. Lasati aburii sa se evapore si asigurati-va ca mediul este destul de uscat pentru lipirea stickerului.
 5. Inca ceva, inainte de lipirea stickerului decorativ curatati peretele cu o laveta uscata pentru o buna lipire.
 6. Puteti testa daca un sticker o sa reziste pe perete prin folosirea unui scoci de hartie pe care sa il lipiti pe perete. Daca acesta rezista si sta lipit atunci si stickerele noastre stau.
 7. Va recomandam sa verificati si daca vopseaua este complet uscata prin folosirea unui scoci de hartie si lipirea acestuia in diverse puncte ale peretelui si indepartandu-l, doar asa puteti vedea daca peretele este perfect uscat si la indepartarea foliei de transfer nu cade tencuiala.
 8. ATENTIE! Sunt anumiti pereti exteriori (pereti care dau direct afara - nu sunt despartitori de camera) care nu reusesc sa se incalzeasca suficient iar montarea pe ei poate fi una dificila, va recomandam sa testati (vezi punct 6) inainte de a comanda/monta stickerul dorit.
 9. Din momentul in care ai primit stickerele iti recomandam sa le desfaci, sa le verifici si sa le lasi pe o suprafata dreapta cel putin 6-24 ore inainte de a le monta (in mod special daca afara este mai frig iar folia de transfer se contracta).
 10. NU TINE STICKERELE in cutie mai mult de 24 ore din momentul primirii acestora, stickerele sunt facute pe comanda si nu sunt recomandate a fi stocate cu folia de transfer pe ele mai mult de 1-2 zile din momentul primirii lor. Exista posibilitatea ca folia de transfer sa se ridice de pe autocolant iar montajul acestuia sa fie mai greu.
 11. RECOMANDAM montarea stickerelor comandate in cel mult 5 zile din momentul primirii acestora.
 12. Pentru stickerele cu detalii fine, subtiri, este nevoie de o atentie suplimentara la montaj si mai multa rabdare. Satisfactia stickerului montat o sa fie una de neegalat.


 Decostick va ureaza spor la decorat! 

 

tablouri decorative - stickere - stickere decorative - stickere perete - decoratiuni de perete - autocolante decorative