Povestea noastră

Cu toții ne dorim ca locuința noastră sa iasă în evidență!
Decostick.ro vine în ajutorul tău cu stickerele decorative de cea mai bună calitate care pot fi dezlipite foarte ușor, sunt ieftine și se găsesc într-o variată gamă de culori.


De unde a pornit ideea de stickere decorative ?

În 2005 a fost lansată ideea de sticker decorativ sau sticker de perete, iar celebritatea a cunoscut-o abia în 2007, în Franța. La început stikerele erau folosite doar pentru decorarea vitrinelor magazinelor, iar de aici a fost doar un simplu pas până la decorarea pereților. Autocolantele de perete și sticlă sunt un mod amuzant și accesibil de a transforma orice cameră monotonă într-o încăpere elegantă și cu personalitate. Pot fi realizate în multe forme, dimensiuni și culori și pot fi atașate pe geamuri, vitrine, laptop, dulap, pereți, în living, dormitor, bucătărie sau camera copilului.
Stickerele de perete sunt expresii ale personalității individuale, ele putând crea o iluzie de un design pictat atunci când se utilizează în special stickere de culoare mată. Pe lângă multitudinea de autocolante de perete și sticlă, DecoStick.ro îți pune la dispoziție o gamă largă de tablori pe pânză canvas.
Realizăm tablouri personalizate, poze printate pe pânză canvas - în funcție de preferințele clientului: poza printată poate fi cu o persoană dragă, tablou de nuntă, tablou de botez, tablouri cu peisaje, reproduceri de opere de artă etc.
Un tablou personalizat poate fi un cadou deosebit precum și o modalitate elegantă de a păstra vie o amintire.Date de identificare firma:

S.C. DAM PRINT USOR S.R.L.

Oras: Bucuresti - Sector 4 

Adresa sediu: Str. Al Trestiana 3, Bl 23, Sc B, Et 2, Ap 51 

Cod Unic de Inregistrare (CUI):  37750923

Numar Registrul Comertului: J40 / 9118 / 2017

Adresa email: contact@decostick.ro (timp raspuns maxim 1 zi lucratoare)

Telefon: 0762 876 816  (Luni-Vineri: 10:00 - 16:00) inchis de sarbatori legale