Foloseste stickere bucatarie si totul in jur prinde viata!

Bucataria este acea camera din casa pe care toata lumea este o prefera. Este si normal sa fie asa deoarece aici se prepara mancaruri delicioase, se serveste masa, se iau decizii importante si este locul unde te relaxezi dimineata devreme, cu o ceasca aburinda de cafea in mana. Si, chiar daca spatiul nu este unul dintre atu-urile acestei camere, poti sa ii oferi ceva mai multa viata folosind in acest scop stickere bucatarie.

 

Stickere decorative de perete pentru bucatarie

Ce stickere bucatarie sa aleg?

De regula, exista unele variante clasice, dar care se preteaza sa fie folosite in acest spatiu. Sa vedem impreuna despre ce este vorba.

 

Stickere bucatarie cu legume si fructe

Sunt pline de culoare, ofera un plus de veselie pentru aceasta camera si… sunt educative. Cum asa? Simplu! Iti ajuta copiii sa inteleaga care sunt cele mai sanatoase alegeri alimentare pentru ele. Poti opta chiar si pentru variantele haioase ale acestor stickere bucatarie, pentru ca totul in jur sa iti dea o stare de buna dispozitie.

 

Stickere adezive bucatarie cu cesti de cafea sau ceai

Adori sa bei o cana de cafea fierbinte dimineata? Sau poate ca preferi ceaiul? Nu conteaza, poti sa oferi mai multa personalitate camerei prin folosirea de stickere bucatarie care infatiseaza cesti pline cu delicioasele lichide menite sa iti faca ziua mai frumoasa.

Indiferent pentru care dintre optiuni se indreapta alegerea ta, trebuie sa stii ca exista stickere bucatarie special concepute pentru a fi montate aici. Sunt mult mai rezistente la aburi si temperaturi inalte, pot fi montate atat de piesele de mobilier, dar si pe gresie sau faianta fina si fara rizuri, si mai acopera uneori si de urmele unor mici incidente casnice, dar nu ai timp si nici bani sa redecorezi.

Ceas Decorativ Peste
179,90 RON 233,90 RON
Sticker De Perete Tea Time
79,90 RON 107,90 RON