Ce parere ai de stickere perete, pentru o casa desprinsa parca din povesti?

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa arate precum cele desprinse din reviste sau din filme. Dar, pentru unii dintre noi, amenajarea locuintei dupa propriile idei reprezinta un efort financiar mult prea mare. Cu toate acestea, exista si unele solutii accesibile pentru a-ti transforma casa intr-un adevarat camin, nu doar un spatiu de locuit. Una dintre acestea se refera la utilizarea de stickere perete, pentru un plus de personalitate!

          

Stickere, o solutie la indemana

Nu trebuie sa privesti ideea de a monta niste stickere perete ca pe ceva copilaresc, ci chiar dimpotriva. Sunt foarte utile si te ajuta in multe situatii, cum ar fi sa maschezi frumos o imperfectiune, sa pui accent pe o anumita suprafata, sa adaugi mai multa personalitate camerei si poti redecora simplu, fara efort si nici cheltuieli prea mari. De asemenea, acestea pot fi cunoscute ca si autocolante perete.

 

Cum se face aplicarea lor

Nu iti dam detalii despre ce stickere perete sau autocolante ar trebui sa alegi, pentru ca aici totul tine de preferintele fiecaruia. In schimb, cateva informatii despre cum se face aplicarea lor sunt mai mult decat bine venite, nu? Asadar, sa incepem. Orice stickere perete alegi, trebuie sa stii ca acestea trebuie aplicate doar pe un perete perfect uscat. Daca ai terminat de zugravit, mai asteapta macar o saptamana pana sa le aplici. De asemenea, zona trebuie sa fie perfect curata. Dezlipeste stickerul usor de pe coala si apoi lipeste usor, netezind cat mai bine zona, pentru a nu avea parte de inesteticele bule de aer. Si… gata! Nu a fost deloc complicat si, in plus, ai parte de un mare avantaj: cand te-ai plictisit de ele tot ce trebuie sa faci este sa cumperi alte stickere perete si sa le aplici la fel de simplu!

Sticker De Perete Mandala 2
179,90 RON 233,90 RON