Tu stii ce este un tablou canvas?

Ai auzit de multe ori despre tablouri canvas / multicanvas, dar stii despre ce e vorba? Daca nu, iti spunem noi ca este vorba despre o imagine tiparita pe panza, iar in acest scop s-a folosit o imprimanta. Dupa ce a fost imprimata, panza respectiva este bine intinsa pe un cadru de lemn, prinsa bine in capse si gata tabloul!

 

Tablouri canvas personalizat pe panza


Tipuri de tablouri canvas / multicanvas

Exista mai multe tipuri de tablouri canvas / multicanvas pentru care poti opta, in functie de peretele pe care urmeaza sa le montezi.

In primul rand, este vorba despre tablouri canvas simple, care se potrivesc pe peretii mai mici, sau unde spatiul liber nu este unul prea mare. De asemenea, avem tablouri multicanvas, si aici este vorba despre o singura imagine, printata pe mai multe panze. Evident, dimensiunile in acest caz sunt mult mai mari.

 

Forma tablou canvas

Exista tablouri canvas / multicanvas de diferite forme, gata sa se potriveasca perfect cu stilul tau de a amenaja camera respectiva. Cele mai intalnite sunt acele tablouri canvas / multicanvas, care nu sunt chiar atat de pretentioase si merg la orice. Foarte populare sunt tablouri canvas / multicanvas rectangulare, perfecte pentru acei pereti unde spatiul liber disponibil nu este chiar simetric. Mult mai interesante sunt cele haxagonale, dispuse de obicei in forma de fagure si care devin punctul de atractie al respectivei camere.

Tablourile canvas sunt perfecte pentru a oferi mai multa personalitate oricarei camere in care sunt folosite. Poti incerca si tu aceasta optiune, si vei vedea cum totul se schimba, cu doar acest mic truc, dar de mare efect!