Cum sa alegi un tablou pentru livingul tau

Cu siguranta livingul este camera din locuinta fiecaruia dintre noi care este cea mai mare si care poate fi amenajata cel mai usor. Daca ai facut treaba buna cu piesele de mobilier, culoarea peretilor, a venit vremea sa ne ocupam putin si de decoratiuni. Si, cel mai simplu mod de a iesi cu bine din aceasta incercare este sa folosesti unul sau mai multe tablouri living. Pentru a-ti veni in ajutor, avem si cateva sugestii. Gasesti modele pentru pus deasupra canapelei tablouri living la super preturi.

 

Tablourile canvas, preferatele celor mai multi

Atunci cand vine vorba despre tablouri living / tablouri sufragerie, cei mai multi dintre oameni le prefer pe cele canvas. Explicatia este simpla: sunt usoare, nu costa mult, exista o oferta generoasa si sigur gasesti ceva care sa se potriveasca perfect cu stilul in care ai amenjat livingul. Chiar si cei care adora stilul minimalist tot vor apela la un astfel de artificiu de décor pentru a oferi mai multa personalitate camerei.


 Tablouri living elegante cu rama


Alege culori care sa fie in armonie cu tot

Dar tocmai faptul ca avem o oferta atat de bogata in ceea ce priveste tablouri living / tablouri sufragerie pentru living, ne face uneori alegerea destul de dificila. Pentru a nu gresi, recomandarea specialistilor este chiar simpla: alege pe cele care au culori ce sunt in armonie cu restul incapererii. Opteaza pentru unul in care dominante sunt culorile canapelei si ale draperiilor, si sigur ai ales ceva care se potriveste de minune. Sau, de ce nu, culori complementare! Rosul se potriveste bine cu verdele, portocaliul cu albastru si movul cu galbenul. Ce parere ai de aceste combinatii?

Si retine, nu intotdeauna trebuie sa alegi tablouri living / tablouri sufragerie de mari dimensiuni, pentru ca nu fac altceva decat sa reduca parca si mai mult din spatiu. Doua – trei mai mici sunt mai de efect!