Cum sa alegi un tablou pentru livingul tau

Cu siguranta livingul este camera din locuinta fiecaruia dintre noi care este cea mai mare si care poate fi amenajata cel mai usor. Daca ai facut treaba buna cu piesele de mobilier, culoarea peretilor, a venit vremea sa ne ocupam putin si de decoratiuni. Si, cel mai simplu mod de a iesi cu bine din aceasta incercare este sa folosesti unul sau mai multe tablouri living. Pentru a-ti veni in ajutor, avem si cateva sugestii. Gasesti modele pentru pus deasupra canapelei tablouri living la super preturi.

 

Tablourile canvas, preferatele celor mai multi

Atunci cand vine vorba despre tablouri living / tablouri sufragerie, cei mai multi dintre oameni le prefer pe cele canvas. Explicatia este simpla: sunt usoare, nu costa mult, exista o oferta generoasa si sigur gasesti ceva care sa se potriveasca perfect cu stilul in care ai amenjat livingul. Chiar si cei care adora stilul minimalist tot vor apela la un astfel de artificiu de décor pentru a oferi mai multa personalitate camerei.


 Tablouri living elegante cu rama


Alege culori care sa fie in armonie cu tot

Dar tocmai faptul ca avem o oferta atat de bogata in ceea ce priveste tablouri living / tablouri sufragerie pentru living, ne face uneori alegerea destul de dificila. Pentru a nu gresi, recomandarea specialistilor este chiar simpla: alege pe cele care au culori ce sunt in armonie cu restul incapererii. Opteaza pentru unul in care dominante sunt culorile canapelei si ale draperiilor, si sigur ai ales ceva care se potriveste de minune. Sau, de ce nu, culori complementare! Rosul se potriveste bine cu verdele, portocaliul cu albastru si movul cu galbenul. Ce parere ai de aceste combinatii?

Si retine, nu intotdeauna trebuie sa alegi tablouri living / tablouri sufragerie de mari dimensiuni, pentru ca nu fac altceva decat sa reduca parca si mai mult din spatiu. Doua – trei mai mici sunt mai de efect!

Modele moderne sau vintage

Tocmai te-ai apucat sa-ti renovezi living-ul si simti ca iti lipseste ceva? Redecoreaza-ti livingul cu un tablou living elegant. Tablourile moderne living ce au o coloristica bogata, ii vor oferi camerei tale o estetica nemaipomenita.

Chiar daca sunt moderne sau clasice, tablourile mari living, iti ofera posibilitatea sa fi unic si deosebit, iar cine iti trece pragul casei cu siguranta v-a observa acest lucru.

Cum alegi un tablou living potrivit pentru camera ta? Specialistii in design interior ne recomanda sa alegem fie tablouri living ce sunt in armonie cu restul incaperii, fie tablouri living ce contin culori complementare. De asemenea, nu trebuie sa alegem mereu tablouri mari living pentru ca acestea ne fac incaperea sa para mai putin spatioasa, doua-trei tablori living mai mici sunt mai de efect.

Tablouri elegante

Un living ce are tablouri elegante iti da senzatia de o atmosfera de poveste, de visare, iar fiecare clipa petrecuta acolo te incarca cu energiea necesara desfasurarii activitatilor zilnice. Vizionarea unui film sau citirea unei carti intr-o astfel de atmosfera este tot ceea ce isi poate dori o persoana ce se afla zi de zi intr-o miscare continua.

Pentru oaza ta de liniste si armonie, cauta tablouri living ce iti intareste aceasta stare si te ajuta in relatiile cu cei din jur.

Set 3 Tablouri Marmura Maro
349,90 RON 449,90 RON
Set 3 Tablouri Straturi 3D
349,90 RON 449,90 RON
Set 3 Tablouri Silky gold
349,90 RON 449,90 RON
Set 3 Tablouri Just fruits
349,90 RON 449,90 RON
Set 3 Tablouri Abstract zen
349,90 RON 449,90 RON
Set 3 Tablouri meduze
349,90 RON 449,90 RON