Set Tablouri Canvas - Deer And Ginkgo Leaves

Cod produs - SKU 7347
199,90 RON (Reducere 20%) 159,90 RON
+5lei Livrare sau GRATUIT pentru comenzi peste 225 Ron
Alege model comandat
Estimare livrare comandă
12 Iunie - 16 Iunie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON

Descriere

Elemente florale, valuri stilizate si insertii aurii - o poveste 3D, in trei parti care se completeaza si care vor da un look cu totul nou apartamentului sau biroului tau. Achizitioneaza acest colaj modern de tablouri canvas si tine pasul cu noile tendinte!

Poti achizitiona un tablou canvas sau seturi formate din 2 sau 3 tablouri!

  • (LA SET, FIECARE TABLOU ARE DIMENSIUNEA DE MAI SUS - adica primiti ori 2 tablouri de 50x70 ori 3 tablouri de 50x70, s.a.m.d in functie de marimea selectata)

Despre produs

Tabloul personalizat din canvas, gata să ofere un nou look locuinţei dumneavoastră și o noua perspectivă asupra vieții! Pentru realizarea sa, se foloseşte cadru ramă din lemn natural pe care se îmbracă materialul canvas. Pe spate, finisajele tabloului sunt mascate, astfel încât orice detaliu inestetic să fie ascuns. Toate tablourile sunt atent verificate înainte de a fi trimise: ne asigurăm că materialul canvas este bine întins și că nu există alte defecte înainte de a fi pus pe perete.

Print de calitate rezistent la ultra violete şi umiditate, perfect pentru a satisface cele mai exigente pretenţii și pentru a asigura satisfacţia clientului nostru!

  • Tablou personalizat sau seturi de 2 sau 3 tablouri, printate pe material din canvas, la dimensiunea dorită: 30x40cm, 50x70cm, 70x100cm, 90x120cm.
  • Material din canvas cu striaţii
  • Sasiu din lemn natural de 2 cm grosime
  • Ramă din lemn natural
  • Print de calitate la rezoluţie înaltă.
Putem face și tablouri canvas personalizate cu poza ta! Trebuie doar sa ne trimiți o poză la o rezoluție înaltă, pentru un print calitativ.
Toate tablourile sunt printate la cerere, ele nu sunt disponibile la ridicare; sunt printate pe loc, pentru fiecare comandă plasata online.