NOU
22%

Set 3 Tablouri Rainbow leaves

Cod produs - SKU 9336
449,90 RON (Reducere 22%) 349,90 RON
+5lei Livrare sau GRATUIT pentru comenzi peste 225 Ron
Alege model comandat
Estimare livrare comandă
5 Iunie - 9 Iunie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 450RON

Descriere

Minimalist si elegant totodata, cu elemente florale si culori inspirate parca din paleta toamnei - un set de 3 tablouri pentru o locuinta moderna. Comanda-l acum!

Despre produs

Tabloul personalizat din canvas, gata să ofere un nou look modern si elegant locuintei tale! Pentru realizarea sa, se foloseşte cadru ramă din lemn natural pe care se îmbracă materialul canvas. Pe spate, finisajele tabloului sunt mascate, astfel încât orice detaliu inestetic să fie ascuns. Toate tablourile sunt atent verificate înainte de a fi trimise: ne asigurăm că materialul canvas este bine întins și că nu există alte defecte înainte de a fi pus pe perete.

Print de calitate rezistent la ultraviolete şi umiditate, perfect pentru a satisface cele mai exigente pretenţii și pentru a asigura satisfacţia clientului nostru!

  • Setul contine 2 tablouri printate pe material din canvas, la dimensiunea dorită: 30x40cm, 50x70cm, 70x100cm, 90x120cm.
  • (LA SET, FIECARE TABLOU ARE DIMENSIUNEA DE MAI SUS - adica primiti ori 2 tablouri de 50x70, s.a.m.d in functie de marimea selectata)
  • Material din canvas cu striaţii
  • Ramă din lemn natural
  • Print de calitate la rezoluţie înaltă.

Putem face și tablouri canvas personalizate cu poza ta! Trebuie doar sa ne trimiți o poză la o rezoluție înaltă, pentru un print calitativ.

Toate tablourile sunt printate la cerere, ele nu sunt disponibile la ridicare; sunt printate pe loc, pentru fiecare comandă plasată online.