Sticker De Perete Cheia Sol Multicolor

Cod produs - SKU 2473
115,90 RON (Reducere 13%) 99,90 RON
marime sticker Cheia Sol Multicolor
Transport GRATUIT >50lei plata card
Estimare livrare comandă
8 Decembrie - 13 Decembrie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON
Cum te putem ajuta?

Descriere

Si de aceasta data, DecoStick va propune un minunat sticker decorativ autocolant din categoria STICKERE COLORATE. Este un sticker potrivit la decorarea oricarui interior, atat din locuinte cat si din incaperi de la serviciu, din scoli, gradinite sau spatii comenrciale si nu numai. Am creat acest sticker special pentru a da o nota de optimism si buna dispozitie dar si de eleganta si unicitate. Stickerele avand teme muzicale pot de cele mai multe ori sa ne ajute la obtinerea acestor rezultate. Denumit CHEIA SOL MULTICOLOR, stickerul va captiva orice privire si niciodata nu va trece neobservat. Combinand elemente simbolistice inspirate din notatia muzicala, respectiv o cheie sol, plasata pe un fundal viu si multicolor, bine proportionate atat ca dimensiune cat si ca paleta coloristica, acest sticker decorativ ingenios si interesant va aduce caracterul unic si aparte pe care ni-l dorim in orice incapere.

Realizat in atelierele DecoStick, acest sticker extraordinar, cu siguranta va fi o incantare. Stickerul decorativ este realizat din autocolant autoadeziv familia WallArt Digital removable, alb sau transparent, printabil, special proiectat pentru aplicarea pe perete. Avand grosime insesizabila, autocolantul din care este confectionat stickerul va prelua toate asperitatile peretului, confundandu-se cu acesta. Printul este realizat digital folosind cele mai noi tehnologii HP LATEX. Spre deosebire de cernelurile pe baza de solventi (diluanti) care ataca materialul si sunt toxice, cernelurile latex sunt pe baza de apa, 100% ecologice, aceste printuri fiind acceptate inclusiv in crese, gradinite, scoli, spitale sau alte spatii locuibile.

Puteti aplica foarte usor acest sticker decorativ la decorarea oricarei incaperi, fie ca vorbim de locuinte in camere de zi, dormitoare, holuri, camere de studiu sau pentru pentru copii, ori incaperi de la serviciu in birou, oficii, sali de sedinte, sau receptii. De asemenea, stickerul poate fi aplicat in gradinite, scoli, sali de spectacol sau de auditii, in sali de studiu si repetitii muzicale, studiouri, cluburi sau puburi, restaurante, magazine malluri, etc.

Stickerul decorativ este disponibil in mai multe dimensiuni.

Comandati cu incredere acest sticker autocolant decorativ de perete ce va schimba radical aspectul incaperii Dumneavoastra.


Observatie: Folosind tehnologii originale, putem realiza orice sticker personalizat, pornind de la o imagine sau portret, trimis de Dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati la telefonul DecoStick.RO (0762 876 816) sau prin e-mail la contact@decostick.ro

 

  

Detalii

SKU
2473
BRAND
Decostick

Promotii

Racleta 50% reducere
Sticker De Perete Cheia Sol Multicolor
99,90 RON
109,85 RON
119,80 RON