Sticker De Perete Harta Lumii Din Rotite

Cod produs - SKU 2394
135,90 RON (Reducere 26%) 99,90 RON
marime sticker Harta Lumii din Rotite
Transport GRATUIT >50lei plata card
Estimare livrare comandă
8 Decembrie - 13 Decembrie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON
Cum te putem ajuta?

Descriere

DecoStick va propune un sticker decorativ unic si original, capabil sa inveseleasca orice incapere. Denumit HARTA LUMII DIN ROTITE multicolore, acest sticker va capta orice privire. Potrivit atat pentru locuinte cat si pentru birouri stickerul niciodata nu va trece neobservat. Avand o maniera originala si interesanta de realizare a continentelor ce compun harta lumii, create artistic din rotite dintate de diverse culori dintre cele mai vii, acest sticker este pe cat de ingenios pe atat de interesant.

Realizat in atelierele DecoStick, acest sticker unic, cu siguranta va fi o incantare. Stickerul este realizat din autocolant autoadeziv familia WallArt Digital removable, printabil, special proiectat pentru aplicarea pe perete. Avand grosime aproape insesizabila, autocolantul din care este confectionat stickerul va prelua toate asperitatile peretului, confundandu-se cu acesta. Printul este realizat digital folosind cele mai noi tehnologii HP LATEX. Spre deosebire de cernelurile pe baza de solventi (diluanti) care ataca materialul si sunt toxice, cernelurile latex sunt pe baza de apa, 100% ecologice, aceste printuri fiind acceptate inclusiv in crese, gradinite, scoli, spitale sau alte spatii locuibile.

Puteti aplica usor acest sticker decorativ la decorarea incaperilor de acasa sau de la birou, precum si in alte institutii publice precum spatiile de joaca sau studiu, in gradinite, scoli, holuri de intrare, receptii, sali de asteptare sau de conferinte, magazine, malluri, etc.

Stickerul decorativ este disponibil in mai multe dimensiuni.

Comandati cu incredere acest sticker autocolant decorativ de perete ce va schimba radical aspectul incaperii Dumneavoastra.


Observatie: Putem realiza si alte dimensiuni ale acestui sticker, diferite de cele prezentate mai sus. De asemenea, folosind tehnologii originale, putem realiza orice sticker personalizat, pornind de la o imagine sau portret, trimis de Dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati la telefonul DecoStick.RO (0762 876 816) sau prin e-mail la contact@decostick.ro


  


Detalii

SKU
2394
Categorii
BRAND
Decostick

Promotii

Racleta 50% reducere
Sticker De Perete Harta Lumii Din Rotite
99,90 RON
109,85 RON
119,80 RON