Sticker De Perete Hello

Cod produs - SKU 4124
249,90 RON (Reducere 28%) 179,90 RON
Alege marimea dorita
Alege tipul de autocolant
Transport GRATUIT >50lei plata card
Estimare livrare comandă
11 Decembrie - 15 Decembrie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON
Cum te putem ajuta?

Descriere

Acest wallpaper intitulat sugestiv HELLO a fost special creat sa aduca in spatiul decorat mult optimism, bucurie, liniste si stare de bine. Este un model original ce va aduce o personalitate si distictie incaperii Dumneavoatra ce cu greu mai poate fi uitata sau trecuta cu vederea.
Oferind culorile cele mai vii il puteti folosi pentru decorarea suprafetelor verticale si nu numai, a intrarilor, birourilor sau locuintelor.


Este realizat din autocolant familia WallArt de fabricatie germana, special proiectat pentru aplicarea pe perete.


Printul este realizat digital folosind cele mai noi tehnologii HP LATEX. Spre deosebire de cernelurile pe baza de solventi (diluanti) care ataca materialul si sunt toxice, cernelurile latex sunt pe baza de apa, 100% ecologice, aceste printuri fiind acceptate inclusiv in crese, gradinite, scoli, spitale sau alte spatii locuibile.


Wallpaper-ul este disponibil in trei dimensiuni si in functie de culoarea peretelui Dumneavoastra puteti opta pentru a fi realizat prin printare pe autocolant alb sau autocolant transparent.


La cerere, putem crea si modele personalizate, in sensul schimbarii cuvantului HELLO cu un alt cuvant sau text ales de Dumneavoastra.


Detalii

SKU
4124
Categorii
BRAND
Decostick

Promotii

Racleta 50% reducere
Sticker De Perete Hello
179,90 RON
189,85 RON
199,80 RON