Sticker De Perete Muzica In Culori

Cod produs - SKU 2469
128,90 RON (Reducere 22%) 99,90 RON
marime sticker Muzica in Culori
Transport GRATUIT >50lei plata card
Estimare livrare comandă
11 Decembrie - 15 Decembrie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON
Cum te putem ajuta?

Descriere

DecoStick va propune un sticker decorativ extraordinar la categoria STICKERE COLORATE. Denumit MUZICA IN CULORI, stickerul va captiva orice privire. Combinand elemente simbolistice inspirate din notatiile muzicale - note, portativ, cheia sol, etc, stickerul autocolant decorativ, viu colorat, va fi potrivit la inveselirea oricarui decor.

Realizat in atelierele DecoStick, acest sticker unic va fi o incantare. Stickerul este realizat din autocolant autoadeziv familia WallArt Digital removable, alb sau transparent, printabil, special proiectat pentru aplicarea pe perete. Avand grosime insesizabila, autocolantul din care este confectionat stickerul va prelua toate asperitatile peretului, confundandu-se cu acesta. Printul este realizat digital folosind cele mai noi tehnologii HP LATEX. Spre deosebire de cernelurile pe baza de solventi (diluanti) care ataca materialul si sunt toxice, cernelurile latex sunt pe baza de apa, 100% ecologice, aceste printuri fiind acceptate inclusiv in crese, gradinite, scoli, spitale sau alte spatii locuibile.

Puteti aplica foarte usor acest sticker decorativ la decorarea incaperilor din locuinta in camere de zi, camere de lucru, dormitoare, holuri sau la serviciu in birouri, oficii, receptii, sali de meeting sau sedinta, magazine, malluri, scoli, gradinite, sali de auditii sau spectacol, studiouri de inregistrari, restaurante, pub-uri sau cluburi ori discoteci, etc.

Stickerul decorativ este disponibil in mai multe dimensiuni.

Comandati cu incredere acest sticker autocolant decorativ de perete ce va schimba radical aspectul incaperii Dumneavoastra.


Observatie: Folosind tehnologii originale, putem realiza orice sticker personalizat, pornind de la o imagine sau portret, trimis de Dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati la telefonul DecoStick.RO (0762 876 816) sau prin e-mail la contact@decostick.ro

 

  

Detalii

SKU
2469
BRAND
Decostick

Promotii

Racleta 50% reducere
Sticker De Perete Muzica In Culori
99,90 RON
109,85 RON
119,80 RON