18%

Tablou Motivational - Daca Iti Poti Numara Banii

Cod produs - SKU 7060
159,90 RON (Reducere 18%) 129,90 RON
+5lei Livrare sau GRATUIT pentru comenzi peste 225 Ron
Alege marimea tabloului
Estimare livrare comandă
7 Iunie - 12 Iunie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON

Descriere

Vrei să dai un look nou spațiului în care lucrezi? Comandă acest tablou canvas motivațional, cu un mesaj de impact, ideal pentru birouri!

Când facem ceea ce suntem meniți să facem, banii vin la noi, uși se deschid, ne simțim folositori, și munca pe care o facem se simte ca o joacă. Și cum ban la ban trage, o dată ce ai găsit rețeta, nu te opri decât în momentul în care nu mai poți ține socoteala câștigurilor!

Despre produs

Tabloul personalizat din canvas, gata să ofere un nou look locuinţei tale și o nouă perspectivă asupra vieții! Pentru realizarea sa, se foloseşte cadru ramă din lemn natural pe care se îmbracă materialul canvas. Pe spate, finisajele tabloului sunt mascate, astfel încât orice detaliu inestetic să fie ascuns. Toate tablourile sunt atent verificate înainte de a fi trimise: ne asigurăm că materialul canvas este bine întins și că nu există alte defecte înainte de a fi pus pe perete.

Print de calitate rezistent la ultraviolete şi umiditate, perfect pentru a satisface cele mai exigente pretenţii și pentru a asigura satisfacţia clientului nostru!

  • Tablou personalizat, printat pe material din canvas, la dimensiunea dorită: 30x40cm, 50x70cm, 70x100cm, 90x120cm.
  • Material din canvas cu striaţii
  • Ramă din lemn natural
  • Print de calitate la rezoluţie înaltă.

Putem face și tablouri canvas personalizate cu poza ta! Trebuie doar sa ne trimiți o poză la o rezoluție înaltă, pentru un print calitativ.

Toate tablourile sunt printate la cerere, ele nu sunt disponibile la ridicare; sunt printate pe loc, pentru fiecare comandă plasată online.Detalii

SKU
7060
BRAND
Decostick