18%

Tablou Motivational - Teamwork (Knots)

Cod produs - SKU 7119
159,90 RON (Reducere 18%) 129,90 RON
+5lei Livrare sau GRATUIT pentru comenzi peste 350 Ron
Alege marimea tabloului
Estimare livrare comandă
26 Septembrie - 29 Septembrie
5% reducere plata cu cardul
Personalizat la comandă în RO
Poate conține video în descriere
Cadou tablou la peste 300RON
Cum te putem ajuta?

Descriere

Vrei să dai un look nou spațiului în care lucrezi? Comandă acest tablou canvas motivațional, cu o metaforă vizuală de impact, ideal pentru birouri!

Orice antreprenor sau leader de succes știe că există situații în care nu se poate descurca singur și că are nevoie de o echipă care sa-l susțină. Acest tablou motivațional este o metaforă pentru ceea ce presupune lucrul în echipă: mai multe idei bune, puse cap la cap!

Despre produs

Tabloul personalizat din canvas, gata să ofere un nou look locuinţei tale și o nouă perspectivă asupra vieții! Pentru realizarea sa, se foloseşte cadru ramă din lemn natural pe care se îmbracă materialul canvas. Pe spate, finisajele tabloului sunt mascate, astfel încât orice detaliu inestetic să fie ascuns. Toate tablourile sunt atent verificate înainte de a fi trimise: ne asigurăm că materialul canvas este bine întins și că nu există alte defecte înainte de a fi pus pe perete.

Print de calitate rezistent la ultraviolete şi umiditate, perfect pentru a satisface cele mai exigente pretenţii și pentru a asigura satisfacţia clientului nostru!

  • Tablou personalizat, printat pe material din canvas, la dimensiunea dorită: 30x40cm, 50x70cm, 70x100cm, 90x120cm.
  • Material din canvas cu striaţii
  • Ramă din lemn natural
  • Print de calitate la rezoluţie înaltă.

Putem face și tablouri canvas personalizate cu poza ta! Trebuie doar sa ne trimiți o poză la o rezoluție înaltă, pentru un print calitativ.

Toate tablourile sunt printate la cerere, ele nu sunt disponibile la ridicare; sunt printate pe loc, pentru fiecare comandă plasată online.Detalii

SKU
7119
BRAND
Decostick